Асоціація "Регіональне будівництво"
UA | RU | EN
 Головна
Асоціація
Діяльність
Всі новини
Прес-центр
Контакти

З метою стримування агресії Російської федерації для досягнення якнайшвидшої перемоги над ворогом Асоціація «Регіональне будівництво» виконує роботи

Новини Асоціації → 2022 → 08.2022 → З метою стримування агресії Російської федерації для досягнення якнайшвидшої перемоги над ворогом Асоціація «Регіональне будівництво» виконує роботи

З метою стримування агресії Російської федерації для досягнення якнайшвидшої перемоги над ворогом Асоціація «Регіональне будівництво» виконує роботи, необхідні для зміцнення обороноздатності міста Харкова та України в цілому.

Асоціація «Регіональне будівництво» розпочала відновлення конструкцій житлових будинків, що знаходяться на балансі в учасників Асоціації, пошкоджених внаслідок російської агресії. Закінчити необхідний комплекс робіт планується до початку опалювального сезону.

Асоціація «Регіональне будівництво» проводить експертне обстеження пошкоджених будівель державного, комунального та соціального значення, у тому числі 214 дитячих садків та шкіл. Результати обстеження є основою для ухвалення рішення про доцільність та обсяги будівельно-монтажних робіт з відновлення об'єктів інфраструктури.

Внаслідок військових дій, викликаних агресією РФ, було пошкоджено деякі виробничі бази, цехи учасників Асоціації «Регіональне будівництво». На даний момент переважна частина підприємств відновила свою роботу та продовжує випускати свою продукцію.

Для відновлення зруйнованого та пошкодженого житла, розвитку регіонів України держава допомагатиме з кредитами та грантами для підприємців, а також створюватиме вигідні умови для будівництва житла та об'єктів інфраструктури.

Про це йшлося на зустрічі народного депутата України Олени Шуляк під час зустрічі з будівельниками у м. Полтаві 22 липня 2022 року, на якій були присутні учасники Асоціації «Регіональне будівництво», у тому числі Голова Ради Асоціації, голова наглядової ради АТ «Трест Житлобуд- 1» Олександр Харченко, голова правління ТДВ «Житлобуд-2» Дмитро Кроленко, директор компанії «Авантаж» Євген Іосилевич, директор Проектного та науково-дослідного інституту «Харківський ПромбудНДІпроект» Олександр Удовиченко.

"З будівельниками говорили про відновлення інфраструктури та будівництво нових приміщень для тих, хто вирішить залишитись у Полтавській області. Такий перебіг подій ми передбачили нашим законопроектом про відновлення зруйнованого чи пошкодженого окупантами житла. Також не оминули з будівельниками і питання звільнення від податків на зруйновану нерухомість ( документ уже готується до реєстрації), а також надання іпотеки людям, які досі не могли нею скористатися (законопроект плануємо ухвалити до кінця липня)", - зазначила народний депутат.



Другие новости и события

Під час розширеного засідання Ради директорів КБУ, що відбулось 10 серпня 2022 року, була присутня заступниця Міністра розвитку громад та територій України Наталія КозловськаПід час розширеного засідання Ради директорів КБУ, що відбулось 10 серпня 2022 року, була присутня заступниця Міністра розвитку громад та територій України Наталія Козловська // 30.08.2022
Заступниця Міністра зауважила, що Міністерство ставить перед собою мету, щоб усі процеси відбувалися у законний спосіб і з прозорими процедурами.

Олександр Харченко: якщо ми всі не працюватимемо, ми збожеволіємоОлександр Харченко: якщо ми всі не працюватимемо, ми збожеволіємо // 18.08.2022
«Ніколи не виїжджав з Харкова і їхати не планую»,- такий бачить ситуацію в Харкові Олександр Михайлович Харченко

10 серпня 2022 року відбулось розширене засідання Ради директорів КБУ в коворкінг Generator // 12.08.2022
Конфедерація будівельників України вперше за час повномасштабного вторгнення провела розширене засідання Ради директорів КБУ, на якому були обговорені нагальні питання стану будівельної галузі у воєнний період та взаємодії з органами державної влади.

СтройОбзор - портал новостроек
Интернет-портал недвижимости www.meget.kiev.ua
БудФонд
Строительная бухгалтерия
Группа изданий КАПСТРОИТЕЛЬСТВО